Liseberg AB

Vill du bli en Lisebergare?

Hos oss får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker. På Liseberg får du arbeta med likasinnade och du kommer få vänner för livet. Du kan åka Valkyria och andra attraktioner varje dag och njuta av vår vackra park med allt vad det innebär såsom mysiga affärer, restauranger, glasskiosker, spel, hamburgerrestauranger, blommor, uppträdanden med mera.

I rollen som Lisebergare är du med och skapar Liseberg, vilket påverkar våra gästers helhetsupplevelse. Liseberg är en plats där du gör skillnad både för såväl gäster som kollegor. Hos oss kan du vara dig själv.

Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Du uppskattar ett gott bemötande och gillar när tempot stundtals är högt. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet.

Vi har många olika tjänster i vår nöjespark, så gå gärna vidare och läs om dem på www.liseberg.se. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/4.

Varmt välkommen att bli en av oss!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2020/59
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-766 86 14
Facklig företrädare
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-766 77 05
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Tillbaka till lediga jobb