Liseberg AB

Affärsområde Underhållning
Som en del i gästens helhetsupplevelse ansvarar affärsområde Underhållning för att Lisebergs egna kaniner såväl som anlitade artister lockar publik och förgyller gästernas besök med dans, magi och upplevelser året runt. Affärsområdet har ett viktigt ansvar i att bygga varumärke och är ett draglok i att skapa besök.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som Ljustekniker kommer du att arbeta på alla våra scener med stor variation av uppgifter. Du kommer ansvara för ljussättning vid våra konserter såväl stora som små arrangemang. Du är en del av det tekniska teamet och deltar därmed i samtliga arbetsuppgifter inom teamets ansvarsområde såsom byggen, uppriggning av ljud- ljus- och scenteknik, dekor, podier etc. samt att underhålla och serva vår teknik inför kommande arrangemang.
I din roll arbetar du ibland nära externa arrangörer och samarbetspartners vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ljusteknik eller minst 3 års arbetslivserfarenhet som ljustekniker. Du har erfarenhet av att programmera och felsöka hela vägen från ljusbord till armatur samt kunskap att programmera, planera och genomföra en komplimenterande ljusshow i samklang med liveuppträdanden av världsklass.
Som person är du strukturerad, tar initiativ och ser till att arbetet går framåt. Du har god förmåga att både arbeta självständigt och i team och bidrar med nya idéer och perspektiv till situationer som behöver lösas. Att du värdesätter goda relationer och samarbete är en självklarhet.
Du har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat med start 2019-09-01till 2020-03-01. Arbetstiden är  förlagd till vardagar, kvällar och helger efter verksamhetens behov/säsong.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gummesson, affärsområdeschef Underhållning, på telefon 031-348 6981

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Referensnummer 2019/128
Kontakt
  • Johan Gummesson, 031-348 69 81
Facklig företrädare
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 0722-434417
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Tillbaka till lediga jobb