Liseberg AB

Affärsområde Underhållning
Som en del i gästens helhetsupplevelse ansvarar affärsområde Underhållning för att Lisebergs egna kaniner såväl som anlitade artister lockar publik och förgyller gästernas besök med dans, magi och upplevelser året runt. Affärsområdet har ett viktigt ansvar i att bygga varumärket och är ett draglok i att skapa besök.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som Production manager är du en del av Underhållningsavdelningens producent- & eventgrupp och har som enskilt största ansvarsområde produktionssamordning gällande exempelvis konserter, event och shower. Som Production manager ingår att ta fram och uppdatera direktiv och anvisningar kopplade till ditt ansvarsområde samt vara en administrativ samordning både gällande Lisebergs interna och externa produktioner. Vi använder det digitala produktionsplaneringsverktyget Jetty.
Tillsammans med områdeschef Scener/producent ansvarar du för riders och scensäkerhet samt koordinering av personal i samråd med personalkoordinator/arbetsledning. Du har även budgetansvar för respektive produktion.

Du bidrar till att skapa ett väl fungerande samarbete med dina kollegor inom affärsområdet och även mellan affärsområdet och övriga funktioner inom Liseberg. I din roll arbetar du även nära externa arrangörer och samarbetspartners och du bygger nätverk både inom kommun och näringsliv. För att säkra samarbete, kompetensutbyte samt samhörighet mellan företagets olika verksamheter deltar du aktivt i företagets olika arbetsgrupper. Du rapporterar till Områdeschef Scener.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskaper inom evenemang eller projektarbete samt erfarenhet av att arbeta med konserter och projekt både inom och utanför Liseberg. Du har god branschkännedom från evenemangsproduktion och scenteknik och är van att skapa samarbetsformer för både interna och externa produktioner och evenemang.
Du har eftergymnasial utbildning inom ljud- och ljusteknik samt hög teknisk kunskap inom detsamma. Du gillar att ta ansvar för att driva arbetet framåt och är inspirerande och positiv. Du har förmåga att arbeta analytiskt samt se resultatet av ditt arbete som en viktig del av gästupplevelsen genom affärsförståelse och helhetssyn. Du arbetar med mål att vårda och värna om Lisebergs varumärke, att leva upp till en hög servicenivå men också vid behov agera med tydlighet och struktur. Du har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd till vardagar men även kvälls- och helgarbete förekommer efter verksamhetens behov.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gummesson, affärsområdeschef Underhållning, på telefon 031-348 6981. 

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 25 augusti. Välkommen med din ansökan!

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Referensnummer 2019/127
Kontakt
  • Johan Gummesson, 031-348 6981
Facklig företrädare
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 0722-434417
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Tillbaka till lediga jobb