Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Stans roligaste arbetsplats i sommar!
Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö med närhet till glädje och skratt, möten med förväntansfulla gäster från världens alla hörn, arbetskläder och lön enligt avtal. Här på Liseberg får du vara dig själv då vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg! Det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är mötet med trevlig personal – i allt från lyckohjul och attraktioner till restauranger och hotell. För att lyckas med detta har vi alla Lisebergare ett gemensamt ansvar att möta våra gäster med hjärtat och skapa upplevelser värda att längta till.


Kanin, Kock eller Glassförsäljare – vad passar dig?
Detta år har vi tre annonser för våra tjänster inom områdena; nöjesparken, hotell, stugor & camping samt restaurang. Gemensamt för våra tjänster är att du arbetar med service och gästbemötande. Titta gärna in på vår hemsida Liseberg.se/jobba hos oss, där du kan läsa mer om våra olika tjänster. 

Nöjesparken
Denna annons vänder sig till dig som vill arbeta inne i nöjesparken med allt ifrån att vara parkvårdare, entrévärd, restaurang- och fastfoodmedarbetare till att vara attraktionsförare och lyckohjulsmedarbetare.

Hotell, stugor & camping
Våra gäster som övernattar i Göteborg kan välja mellan Lisebergsbyn med mysiga stugor, camping Askim Strand nära havet eller Hotell Liseberg Heden – vårt hemtrevliga hotell mitt i centrum. Vi har många spännande tjänster med allt ifrån receptionist, städ- och frukostmedarbetare eller fastighetsmedarbetare. Våra tjänster hittar du via annonsen:
Sommar & säsong på Lisebergs hotell, stugor & camping 2018

Restaurang
Drömmer du om att arbeta på någon av Lisebergs högklassiska a la carte restauranger och krogar, var och en med sin speciella inriktning, och har erfarenhet från restaurangbranschen, ber vi dig att söka via annonsen:
Sommar & säsong på Lisebergs restauranger 2018

Är du en Lisebergare?
 
Mötet med gästen ska alltid präglas av glädje, omtanke, kvalitet, kreativitet och säkerhet. Vi söker därför dig som är en naturlig glädjespridare och kan känna igen sig och vilja arbeta utifrån dessa värdeord. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i varierande åldrar, olika bakgrunder och olika personligheter. Du måste vara minst 18 år (eller fyller 18 senast 25 juni) och att du behärskar svenska eller engelska. Kan du ytterligare språk är det givetvis ett plus. Arbetstiderna varierar mellan våra olika avdelningar; kväll- och morgonpass och det är även mycket helgarbete. För vissa av våra tjänster krävs körkort, speciell utbildning eller erfarenhet


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 25 januari 2018 men rekrytering kommer att påbörjas under ansökningstiden, sök därför till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@Liseberg.se.

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde April 2018
Löneform tim
Referensnummer 2017/236
Kontakt
  • Jill Öhrner Wennerlund, 031-3486772
Facklig företrädare
  • Annika Sollner, HRF, 0762-098856
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 031-7330176
  • Anastassios Grozos, Unionen, 031-7330257
Sista ansökningsdag 2018-01-28

Tillbaka till lediga jobb