Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Det händer mycket på Liseberg, vi har ett nytt hotell en ny sommarsäsong i antågande och förhoppningsvis en kommande vattenpark. Vi på elektriska behöver stärka upp vårt team med ytterligare elektriker. Du som är elektriker och gillar utmaningar och stor variation i vardagen har nu chans att bli en del av Lisebergs mest spännande arbetsgrupp – elektrikerna.

Som elektriker på Liseberg är du en nyckelspelare i att säkra drift, underhåll, ombyggnad och interna kontroller av våra attraktioner. Arbetet erbjuder stor variation med allt ifrån dagligt underhåll, säsongsomställningar till komplexa felsökningar och attraktionsinstallationer . Och arbetsmiljön – ja, vi vågar sträcka ut hakan och säga att den är det vackraste Göteborg har att erbjuda. Du kommer att ingå i en grupp om 20 personer och tillsammans arbetar ni mot Lisebergs alla avdelningar och verksamheter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el-teknisk/automationsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkesutbildning. Du har erfarenhet av elinstallationer, elektronik, kraftelektronik och kraftförsörjning. Meriterande är om du har erfarenhet som industrielektriker, har du även kunskaper inom styr och regler inom industriautomation är det en klar fördel.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och sätter säkerheten i första rummet.

Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kan komma att genomföras. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. B- körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är i huvudsakligen förlagd till dagtid, men det förekommer även helg- och kvällsarbete. Vi rekryterar löpande varför vi gärna ser att du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 10maj.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta områdeschef Anders Östlund på telefon, 031-7667426.

Om Liseberg:
Liseberg är på en spännande och utmanande resa mot att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vår vision är en arbetsplats där vi skapar värde för våra medarbetare och där medarbetarna bjuds in att vara med i processen. Vi har en stark och positiv företagskultur idag och vi tror på Service profit chain, det vill säga att om medarbetarna trivs skapar de också det största värdet för Lisebergs gäster. Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/76
Kontakt
  • Anders Östlund, 031-7667426
Facklig företrädare
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb