Liseberg Grand Curiosa Hotel, Liseberg AB

Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Till Café Agnes söker vi nu hovmästare till vår team. Det här är familjebaren som väntar mitt i hotellets hjärta. Och som smakar därefter. Glass de luxe, freak shakes med extra allt och mitt i hela härligheten – en äkta ponnykarusell med anor från 1923, fullt åkbar.

Arbetsuppgifter
Som hovmästare är du en del av Café Agnes ledarteam, som tillsammans med Service Manager leder och utvecklar verksamheten till att bli ett café som alla längtar till! Din främsta uppgift är att vara synlig i verksamheten och säkerställa en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du fungerar som Service Managers operativa stöd, där du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro och där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas. Du säkerställer att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet. Dessutom medverkar du i uppdatering av arbetsmanualer, utbildningsmaterial samt är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Likaså kommer du att hantera den dagliga schemaplaneringen så att verksamheten är optimalt bemannat och redo att ta emot våra glada gäster. 

Vem är du?
Som hovmästare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité och med god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ förmåga både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Som hovmästare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som hovmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Som hovmästare på Grand Curiosa Hotel söker vi dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch. Vi ser gärna att du har kunskap om livsmedelshantering samt erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt. Likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dem.

Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 85% sysselsättning med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde. 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Service Manager Kristian Persson på kristian.persson@liseberg.se. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 6 maj. Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 85 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/63
Kontakt
  • Kristian Persson, kristian.persson@liseberg.se
Facklig företrädare
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb