Liseberg Grand Curiosa Hotel, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Till Café Agnes söker vi nu en bartender till vårt team. Det här är familjebaren som serverar allt från klassiska cocktails till smarriga mocktails för de yngre gästerna.

Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra bartenders ska med positivitet och nyfikenhet kunna förse våra dryckessugna gäster med service i bar, samt kunna agera stöd till övriga kollegor på Café Agnes. Som bartender är det viktigt att vara effektiv och strukturerad samt att på ett smaksäkert vis kunna sätta extra guldkant på våra gästers vistelse. Jobbet som bartender kan även innefatta arbetsuppgifter så som varubeställning samt inventering. Även vår Bar Compagniet ingår i vår avdelning, vilket kan innebära att vissa arbetspass kan komma att utföras där.  

Att sätta gäster & kollegor i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Café Agnes är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av bartenderyrket och som trivs i en bar- & restaurangmiljö där gästen söker en unik upplevelse. Du ska kunna leverera service i världsklass även när tempot är väldigt högt. Du slutför det du åtagit dig och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med såväl gäster som kollegor. Teamkänsla är för dig en naturlig drivkraft och att vara en god kollega är en självklarhet! Du gillar utmaningar och vill växa med oss på hotellet. Det är viktigt att du uppskattar barn lika mycket som vi gör, då vi har många unga och lekfulla gäster! Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska, andra språk är meriterande.

Vi söker egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor. Dessutom värdesätter vi samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som bartender på Café Agnes (- och vid vissa tillfällen kunna stötta dina kollegor på Bar Compagniet!).

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad på 50%, med tillsättning enligt överenskommelse. Café Agnes öppettider påverkas av säsong, vilket innebär att dina arbetstider varierar efter verksamhetens öppettider - men kan pågå helt till midnatt. Med andra ord kan din arbetstid förläggas till både sen dagtid, kvällar och helger.  

Du påbörjar din tjänst enligt överenskommelse. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Persson, Service Manager, på mail kristian.persson@liseberg.se.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 6 maj.

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/60
Kontakt
  • Kristian Persson, kristian.persson@liseberg.se
Facklig företrädare
  • Mikael Berge, HRF, mikael.berge@hrf.net
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb