Liseberg Grand Curiosa Hotel, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Vi på Café Agnes kommer nu att utöka vårt team med nya kollegor. Det här är familjebaren som serverar allt från glass de luxe till cocktails mitt i hotellets hjärta.

Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Du anställs som hotellmedarbetare (restaurangbiträde) där du utför allt från att servera gästen en god latte, drinkar eller lättare rätter. Du plockar disk, ser till att servicesyta och bord är iordningsställda och att gästerna går därifrån med ett leende på läpparna.

Att sätta gäster & kollegor i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Café Agnes är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi värdesätter om du har erfarenhet från liknande roller. Du ska kunna leverera service i världsklass även när tempot är väldigt högt. Du slutför det du åtagit dig och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med såväl gäster som kollegor. Teamkänsla är för dig en naturlig drivkraft och att vara en god kollega är en självklarhet! Du gillar utmaningar och vill växa med oss på hotellet. Det är viktigt att du uppskattar barn lika mycket som vi gör, då vi har många unga och lekfulla gäster! Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska, andra språk är meriterande.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med varierande sysselsättningsgrad, vilket innebär mellan 25-80 % av en heltidstjänst. Vi ber dig ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan. Café Agnes är i drift mellan kl 11-24 beroende på säsong, vilket innebär att dina arbetstider varierar efter verksamhetens öppettider. Med andra ord är arbete på dagtid, kvällar och helger gemensamt för våra tjänster. Tjänsterna med lägre sysselsättningsgrad är tänkta att framför allt schemaläggas eftermiddagar, kvällar eller helger, vilket innebär att du kan kombinera arbete med t ex studier eller liknande.

Du påbörjar din tjänst enligt överenskommelse. Utbildning och introduktion kan bli aktuellt före arbetsstart. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Kristian Persson, Service Manager, på mail kristian.persson@liseberg.se.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 21 april.

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/59
Kontakt
  • Kristian Persson, kristian.persson@liseberg.se
Facklig företrädare
  • Mikael Berge, HRF, mikael.berge@hrf.net
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb