Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Beskrivning 
Vi söker en teamledare till vår avdelning Campingvärdar Städ på Liseberg Stugor & Camping. Verksamheten innefattar två campinganläggningar – Lisebergsbyn som har öppet året om och Askim Strand som har säsongsöppet april-augusti. 

Som teamleader för Campingvärdar Städ är du en otroligt viktig medspelare både för våra medarbetare och för din områdeschef. Inom Campingvärdar Städ på Stugor & Camping har vi en tillsvidareanställd teamledare, och nu söker vi en till - som är den roll just du kanske passar för! I din teamledarroll kommer du under säsongens toppar även arbeta med säsongsanställda teamledarkollegor. Du arbetar i den operativa driften och finns som stöd för områdeschefen i den dagliga verksamheten. 

Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och i en teamledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever Lisebergs varumärke!  

Arbetsuppgifter 
Som teamledare på Stugor & Camping är du synlig och närvarande i verksamheten. Du är med och säkerhetsställer en hög kvalité och servicenivå mot gäst och vi strävar ständigt efter att ge varje gäst ett fantastiskt bemötande! Under en arbetsdag motiverar, inspirerar och arbetar du med dina kollegor i driften för att tillsammans skapa upplevelser värda att minnas!  

I rollen har du inget direkt personalansvar men du har en viktig roll att stötta områdeschefen vid personalärenden, hanterar schemaändringar och bemanningsplanering. Du medverkar i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial och är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Ditt fokus ligger i att säkerhetsställa att driften fungerar optimalt.  

 

Vem är du? 

Du är en person som vill ta nästa steg i din roll för att utvecklas inom ledarskap. Du tycker om att jobba med människor och skapa bra förutsättningar för dina kollegor samtidigt som du säkerställer kvalitén mot gästerna. 

Vi ser att du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, där du är noggrann och ordningsam i det du utför samt har öga för detaljer. Du värderar god kommunikation och bidrar till att skapa team-anda. För dig är kvalité en service och du drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team för att skapa den bästa gästupplevelsen. 

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som teamledare på Liseberg Stugor och Camping!   

 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av städbranschen. Det är meriterande med erfarenhet av ledarskap. B-körkort är ett krav.  

God datavana och goda kunskaper i Microsoft 365 program är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet kring schemaläggning. Vi använder oss av Quinyx som schemaläggningssystem.  

Vi lägger stor vikt vid tydlighet och god kommunikation vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska.  

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.  

  

Villkor 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Rollen är i huvudsak förlagd till vardagar och dagtid, men arbetstiden anpassas efter verksamhetens behov, och innefattar både kvällar och helger. Säsongerna påverkar arbetstiderna. Tjänsten ligger under Kommunals avtalsområde och vi tillämpar provanställning.

Vi rekryterar löpande och vill gärna ha din ansökan oss tillhanda så snart som möjligt, men senast den 14 april 2024.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Har du frågor, är du välkommen att kontakta Områdeschef Campingvärdar Sabina Engman på telefon 031-766 75 19 eller mejl sabina.engman@liseberg.se 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/45
Facklig företrädare
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
Publicerat 2024-03-14
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb