Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Många saker är på gång och vi behöver därför utöka med fler underhållsmekaniker. Har du ett genuint intresse för mekanik och saker som går på räls, snurrar, lyfter och flyter? Tycker du om att vara utomhus, känna doften av popcorn och åka karuseller då kan du vara en av de underhållsmekaniker som vi söker till vår fantastiska park. 
Du kommer ingå i det team om ca 30 medarbetare som svarar för att våra attraktioner, stora som små, kan ge våra gäster säkra och hissnande åkturer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll, reparationer samt att utföra fortlöpande tillsyn av attraktionerna i vår unika miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Du har några års relevant erfarenhet av förebyggande underhåll och teknisk felsökning. Har du även erfarenhet av pneumatik, hydraulik, maskinbearbetning eller plåtbearbetning är det meriterande. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B erfordras.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kommer att genomföras innan tillsättning av tjänst.

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, men under nöjesparkens öppethållande förekommer tidiga mornar, helg- och kvällsarbete.  

Då vi kommer att rekrytera löpande ser vi gärna att skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 21april.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta områdeschef Ulf Ericson 031-766 72 04

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/42
Kontakt
  • Ulf Ericson, 031-7667204
Facklig företrädare
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
Publicerat 2024-03-08
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb