Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktion Försäljning har två avdelningar som tillsammans har 28 årsanställda medarbetare och ca 200 säsongsanställda medarbetare.
Försäljningsfunktionen ansvarar för en del av Lisebergs försäljning och service till alla gäster och kunder - före, under och efter besöket. Genom att integrera, paketera och kundanpassa Lisebergs samtliga produkter och tjänster skapas rätt förutsättningar och förväntningar för gästens helhetsupplevelse av Lisebergsbesöket.
Försäljningsfunktionen har ett strategiskt och operativt ansvar att sälja och utveckla hela Lisebergs försäljningsarbete enligt bolagets övergripande strategi och mål. Försäljningsfunktionen skall driva, i samarbete med våra affärsområden och övriga funktioner, gemensamma försäljningsrelaterade frågor som stärker Liseberg på kort och lång sikt.

Beskrivning av ansvarsområde och arbetsuppgifter
Vi söker nu en säljare till vår avdelning för Privat- & företagsförsäljning på Liseberg. Hos oss får du hantera försäljningen av ett brett och innehållsrikt produktutbud, som t.ex. Lisebergsparken med restauranger, attraktion, spel och olika boendeformer som hotell, bed & breakfast, vandrarhem, camping, konferenser och event.

Dina arbetsuppgifter blir primärt att jobba med nykundsbearbetning genom säljsamtal, möten, besök och visningar. Offertlämning, dokumentation och specifikt kampanjarbete ingår även i dina uppgifter. Du rapporterar till chefen för Privat- & företagsförsäljning.

Hos oss får du inte bara möjligheten att skapa minnen utan även vara med att sälja det mest efterlängtade resmålet i Sverige. Vi erbjuder dig en fantastisk omgivning som präglas av kreativitet och glädje. Du blir en del av en varm arbetsgrupp som genomsyras av energi, framåtanda, omtanke och mycket hjärta - tillsammans vill vi både skratta och utvecklas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av erfarenhet inom sälj, kundvård och service. Gärna från event- eller restaurangbranschen och någon form av grundläggande säljutbildning.
Erfarenhet av arbete i CRM-system är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och i skrift.

Som person är du målmedveten och har en tydlig säljprofil, förståelse för produkten samt är självgående och driven i ditt arbete. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, har lätt för att samarbeta och vårda Lisebergs varumärke. Det är även viktigt att du är ansvarstagande, strukturerad och affärsinriktad.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, men även kvälls- och helgarbete förekommer. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chef för företagsförsäljning, Malin Lundström, telefon 031-733 03 01.


Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 februari!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Referensnummer 2020/21
Kontakt
  • Malin Lundström, 031-7330301
Facklig företrädare
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 031-7330176
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
Publicerat 2020-02-08
Sista ansökningsdag 2020-02-25

Wróć do ofert pracy