Liseberg AB

Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang som varje dag serverar välsmakande matupplevelser. Hotellet har ett sextiotal årsanställda, utöver detta finns extraanställda vid arbetstoppar

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som köksmästare har du ett övergripande operativt ansvar för kökets personal, inköp och planering av arbetet. Du ansvarar för rekrytering, personalplanering och schemahantering, och har ett delegerat arbetsmiljöansvar. Du har även ansvar för menyplanering och matsedlar, och har inköps- och leverantörskontakter. Du upprättar och gör uppföljning av budget, samt ansvarar för driftskostnader, kalkylering och prissättning. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. I samråd med restaurangchefen utvecklar och förbättrar du verksamheten inom avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning, och har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare haft en arbetsledande funktion i kök, och har intresse och erfarenhet av att arbeta med säsongsvarierande råvaror. Du är väl insatt i gällande branschregler beträffande HACCP och egenkontroll för hantering av livsmedel i storkök. Vi tror att du är en tydlig, trygg och närvarande ledare, som tycker om att motivera och engagera dina medarbetare. Du gillar ordning och reda och ser planering som en nyckel för att lyckas i ditt arbete. Vi vill även att du kan visa på goda referenser från tidigare arbeten.  

Villkor
Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vikariatet är 6 månader med chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger och kvällar. Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Annica Kull på telefon 0707-914405.

Välkommen med din ansökan senast den 16 oktober. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-05-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/151
Kontakt
  • Annica Kull, 0707-914405
Facklig företrädare
  • Tural Kokulu, HRF, 031-750 69 40
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 0722-434417
Publicerat 2019-09-26
Sista ansökningsdag 2019-10-16

Terug naar vacatures