Liseberg AB

A show larger than life på Rondo - vill du vara med och skapa magi?
Efter en succésäsong i Stockholm gör ”A show larger than life” entré i Göteborg och bjuder in till en festkväll designad av några av Sveriges bästa showkreatörer. “A show larger than life” hyllar boyband-erans största hits och de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld.

Det blir förstklassig underhållning i ett överraskande och medryckande tempo med låtar som inte undgått någon - “A Show Larger Than Life” hyllar en episk musik-era, från tidigt 60-tal fram till idag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av servis och/eller bararbete och/eller foajévärd som brinner för att ge service i världsklass till våra gäster. På Rondo bidrar du aktivt och helhjärtat till en unik festupplevelse för gästerna tillsammans med restaurangens övriga medarbetare. 

Du behöver känna dig bekväm med svenska och/eller engelska. Du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt och som vågar interagera med showkrogens gäster och bjuda på dig själv. Du gillar när tempot är högt och ser möjligheter i utmanande situationer. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng som tillsammans ger våra gäster minnen för livet - samarbetsförmåga är därför en avgörande egenskap för att lyckas, och trivas, i rollen. 

Villkor
Tjänsten är en tidsbegränsad särskild visstidsanställning med varierande arbetstider, främst kvällstid torsdag-lördag, från 26/8 fram till 21/12.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

 

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2024/85
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-7668614
Facklig företrädare
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-7667705
  • Roberth Ek, Unionen, 0705-156460
  • Mikael Berge, HRF, mikael.berge@hrf.net
Sista ansökningsdag 2024-07-15
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb