Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vill du bli en Lisebergare på någon av våra restauranger? Vi söker serveringspersonal, restaurangbiträden och diskare, kanske är du en av våra nya kollegor?

På våra restauranger får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker. Du får arbeta med likasinnade och kommer få vänner för livet. Som Lisebergare kan du njuta av vår vackra park med allt vad det innebär. När du är ledig kan du provåka våra attraktioner, äta på våra restauranger och se på framträdanden som sker på våra olika scener.

Arbetar du hos oss är du med och skapar den goda stämning som våra restauranger är kända för. Du blir i din roll viktig för våra gästers helhetsupplevelse och gör skillnad för såväl gäster som dina kollegor. Hos oss kan du vara dig själv.

Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Du uppskattar att ge ett gott bemötande och gillar när tempot stundtals är högt. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet. Självklart ingår upplärning med allt vad det innebär på en restaurang.

Vill du veta mer om oss på Restaurang gå in på www.liseberg.se. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 mars.

Varmt välkommen att bli en av oss!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Referensnummer 2019/176
Kontakt
  • Liseberg Säsongsrekrytering, 031-348 6772
Facklig företrädare
  • Anders Ingemarsson, Kommunal, 031-7330176
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
Sista ansökningsdag 2020-03-08

Takaisin avoimiin työpaikkoihin