Liseberg AB

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! 

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats!

Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för ordning & reda, brinner för service och är beredd att hugga i när det behövs - är du den vi söker?

 

Housekeeping Manager
Nu söker vi en Housekeeping Manager som längtar efter att få arbeta i en magisk miljö där våra gäster får möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans. Du är en av tre Housekeeping team som ansvarar för ca 15-30 medarbetare beroende på säsong. Ni ser till att våra miljöer är fina, fräscha och förberedda för att välkomna våra gäster. Vi söker nu en Housekeeping Manager som ska ha ansvaret för städning av våra hotellrum. Du och dina kollegor på Housekeeping ansvarar för att leda och fördela arbetet och tillsammans med era team skapa fantastiska upplevelser för våra gäster och kollegor.

Grand Curiosa Hotel är ett helt unikt hotell i Norden med stor kapacitet. Hotellet är full till bredden av kuriositeter, knasigheter, en guldfärgad ruschkana från plan två och en fullt fungerande karusell i angränsande Café Agnes, 457 familjerum, minst fem bäddar i varje rum och totalt 2200 bäddar där alla ytor ska tas om hand på bästa sätt. Här finns unika miljöer och spännande ytor, en arbetsplats som du och ditt team fyller med kreativitet och glädje där våra gäster får ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Housekeeping Manager söker vi dig som brinner för ditt yrke, är närvarande och beredd att göra om och göra nytt.

Vi är fortfarande ett nyöppnat hotell sen 1 år tillbaka och letar efter någon som är drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra ekonomiska mål, rekrytera, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, även brand- och säkerhetsansvar. Vi har Personalkoordinatorer som dagligen stöttar i arbetet med schemaläggning och bemanning.

 

Vem är du? 
Vi söker dig som vill skapa starka team med stor känsla av yrkesstolthet. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av ledarskap inom Housekeeping och hotellverksamhet där budget- och personalansvar ingått. Du har en gedigen erfarenhet av hotellrumstäd på ett större hotell och du arbetar nära din personal i driften.

Vi söker någon som har förmågan att coacha sitt team aktivt för att jobba strukturerat, ergonomiskt och med höga krav på kvalitet.

Vi ser relevant utbildning inom hotell och turism och övriga utbildningar inom ledarskap och städ som meriterande. Erfarenhet av olika bokningssystem och digitala Housekeepingsystem är önskvärt.

I rollen krävs att du har god kunskap om väsentliga kemikalier och övriga städprodukter. Vi värdesätter ett brinnande hållbarhetstänk, med fokus på arbetsmiljö och ergonomi, där du bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback. 

 

Egenskaper
Du är en trygg ledare och förebild som vill jobba långsiktigt och utvecklande medan vardagen rullar på. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, ärlighet och tydlighet, samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. 

Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt på ett nyöppnat hotell. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Ditt team kommer arbeta både dag och kvällspass där det är viktigt att visa att du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!  

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt, men gärna under juli månad. Rollen innebär en oreglerad arbetstid, vi arbetar när vi har mycket gäster, både dagtid, kvällstid och helger. Vi tillhör Unionens avtalsområde 

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets Verksamhetschef Housekeeping Manager Tina Engelbrektsson på telefon 031-7667028 eller på christina.engelbrektsson@liseberg.se. 

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 30 juni.

Läs gärna mer om vårt spännande hotell här: Grand Curiosa | Liseberg 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/104
Kontakt
  • Christina Engelbrektsson, 031-400100
Facklig företrädare
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb