Liseberg AB

Vi söker kockar till våra restauranger på Liseberg!
Nu söker vi dig som vill arbeta som kock i en unik miljö. Hos oss på Liseberg arbetar du alltid avtalsenligt vad gäller arbetstid och lön. Som Lisebergare får du vara dig själv samtidigt som du bidrar till att möta våra gästers förväntningar på restaurangupplevelse.

Häng med in i vår restaurangvärld:

1923
Året var 1923 när Liseberg slog upp portarna för första gången, efter detta minnesvärda år har vi nu döpt denna restaurang som finns i direkt anslutning till stora scen. Här erbjuder vi traditionella rätter som räksmörgås och hamburgare. Med rätt sittplats hamnar våra gäster mitt i konsertpubliken.

Hamnkrogen & Spökbaren
På Hamnkrogen arbetar vi med havets delikatesser. Hamnkrogen finner du i vårt hamnområde där våra gäster kan spendera varma sommarkvällar med god mat och konsert på lilla scen. Under november & december dukar vi upp ett julbord där fokus ligger på fisk & skaldjur.

Järnvägsrestaurangen
Hos järnvägsrestaurangen arbetar vi med mat för hela familjen. Här tar våra gäster plats i sittkupéer och godsvagnar och njuter av allt från sill-tallrik och Järnvägssallad till KRAV-märkta hamburgare.

Lisebergs Wärdshus
Mitt framför stora scen finner du Lisebergs Wärdshus där vi arbetar med kreativa menyer utformade efter årstidens finaste råvaror som i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat som bas.

The Green Room
Detta är vår växtbaserade restaurang där rustika, inspirerande och hållbara rätter och råvaror står på menyn. Här låter vi säsong och tillgång styra maten vi arbetar med.

Tyrolen
Oktoberfest, schnitzel och generösa sejdlar med skummande öl beskriver Tyrolen bra. Här arbetar du i en avslappnad miljö där personalen bär lederhosen och dirndlklänningar och flera gånger i veckan fylls restaurangen med allsång.

Rondo
Vår showkrog Rondo bjuder ofta upp till dans. Här styrs menyn efter rådande show.

Mei Rose 
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

Saluhallen, Frukost, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pasterykök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser.

 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra köksmästare är duktiga ledare och förebilder. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har flera KRAV-märkta restauranger och en matsmart personalrestaurang. Du behöver relevant yrkeserfarenhet. Har du restaurangutbildning är det en merit.

Har du inte utbildning men har ett brinnande intresse för matlagning? Inga problem! Skicka in en ansökan så lär vi dig det du behöver kunna.

Det värdesätts om du är en stolt yrkesmänniska som är uthållig och gillar ett högt tempo! Hos oss är inte ensam stark, och vi tror att det är lagarbetet som genomsyrar vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.

Villkor
Tjänsterna är säsongsanställning eller särskild visstidsanställning med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både dagar, kvällar och helger.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb.liseberg@liseberg.se

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön enligt avtal
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-7668614
Facklig företrädare
  • Mikael Berge, HRF, mikael.berge@hrf.net
  • Bosse Nordlander, Kommunal, 031-7667403
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb