Liseberg AB

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en sommarvikarie till Liseberg Grand Curiosas vaktmästeri! Som vaktmästare på Grand Curiosa kommer du ansvar för det dagliga arbetet inom fastighetsservice på hotellet. Dina primära arbetsuppgifter blir att säkerställa kvalitén på fastigheten genom löpande arbete med exempelvis kompletteringsmålning, enklare vvs samt reparationer av olika slag. I rollen ingår även kontakt med hantverkare och leverantörer samt medverkande vid diverse besiktningar som är fastighets- eller säkerhetsrelaterade. Det är viktigt att du är en fixare med öga för detaljer och kvalité, som har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du kommer arbeta tätt med hotellets alla avdelningar och rapporterar till Housekeeping Manager.

Vem är du?
Som vaktmästare ser vi gärna att du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, arbetar proaktivt och är alltid noggrann och ordningsam i det du utför. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för dina kollegors uppdrag. Du är initiativrik och har en förmåga att prioritera ditt arbete rätt. Att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet är något du trivs med.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Vaktmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller vaktmästare. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i drift och erfarenhet av genomförande av SBA-kontroller och skyddsrond. Du behöver ha B-körkort. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet ser vi som meriterande. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Då många kulturer representeras på hotellet både hos gäster och kollegor lägger vi stor vikt vid tydlighet och kommunikation vilket gör det viktigt att du ska kunna uttrycka dig både på svenska och engelska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster!

Villkor
Tjänsten är ett vikariat från juni till augusti, 3 månader. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets Verksamhetschef Housekeeping Manager Tina Engelbrektsson på christina.engelbrektsson@liseberg.se. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 14 april. 

Läs gärna mer om vårt spännande hotell här: Liseberg Grand Curiosa Hotel

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/50
Facklig företrädare
  • Mikael Berge, HRF, mikael.berge@hrf.net
  • Bosse Nordlander, Kommunal, kommunal.vast@liseberg.se
  • Ewa Woldemar, Unionen, unionen@liseberg.se
Publicerat 2024-03-20
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb