Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vill du bli en Lisebergare?

Hos oss får du arbeta med service när den är som bäst och träffa gäster från världens alla hörn som kommer för att bo hos oss på någon av våra anläggningar. Här får du arbeta med likasinnade och du kommer få vänner för livet. I rollen som Lisebergare är du med och skapar Liseberg, vilket påverkar våra gästers upplevelse. Liseberg är en plats där du gör skillnad både för såväl gäster som kollegor. Hos oss kan du vara dig själv.

Vad roligt att du vill bli vår nya kollega hos oss på Stugor och Camping? Vi har idag två verksamheter, Askims strand som har havet som närmsta granne och Lisebergsbyn som ligger precis vid Delsjöreservatet i Göteborg. 

Under en arbetsdag hos oss träffar du många gäster och tempot kan stundtals vara högt. Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet.

Vill du veta mer om ett arbete hos oss kan du läsa mer på www.liseberg.se. Dock senaste den 30/4. 

Varmt välkommen att bli en av oss!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2020/61
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-766 86 14
Facklig företrädare
  • Carina Berntsson, Unionen, 031-7330309
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-766 77 05
Sista ansökningsdag 2021-04-30

返回职位空缺页面